Tarot

foto door MKM Visualz

De Tarot wordt vaak gezien als occult of eng en als een instrument om de toekomst te voorspellen. Dit is alles behalve wat Tarot is. De Tarot kun je het beste vergelijken met een spiegel die het onderbewuste -onze innerlijke wijsheid- naar de oppervlakte van ons bewustzijn brengt.

Ik werk met het ‘Osho Zen’ Tarot kaartendeck dat vooral inzicht geeft in het hier-en-nu. We leren van het verleden en de toekomst ligt voor ons open. Het huidige moment is het belangrijkst, van waaruit we ons leven bewust vorm kunnen geven.

Een Tarotlezing helpt je om begrip en inzicht te krijgen in situaties of (levens)vragen. De mogelijkheden van Tarot zijn oneindig. Je kunt je wenden tot de Tarot met vragen over: relaties, liefde, werk en carrière, (zakelijke) besluiten, persoonlijke ontwikkeling of andere thema’s die spelen in jouw leven.

De nadruk tijdens een consult ligt op innerlijke bewustwording. De kaarten vertellen je niet wat of wanneer iets gaat gebeuren, maar geven inzicht in de weg ernaar toe. De Tarot laat zien wat jij zelf kunt doen om je leven te veranderen.

Tijdens een Tarotconsult is er ruimte om jouw vragen te stellen. Bij iedere kaart die jij trekt, geef ik uitleg over de betekenis en deel ik de boodschappen die ik via ‘channeling’ doorkrijg. Je kunt de sessie opnemen en later rustig terugluisteren.

De verkregen inzichten helpen je om situaties een plek te geven, oude patronen te doorbreken, belangrijke besluiten te nemen en jouw verdere richting te bepalen.

Wil je inzicht in een bepaald thema, heb je verschillende vragen of ben je gewoon nieuwsgierig? Je bent van harte welkom voor een tarotconsult in mijn praktijk in Den Haag, Benoordenhout. Ook verzorg ik regelmatig Tarotkaartconsulten op verschillende locaties. Voor meer informatie kun je de agenda hierboven raadplegen.

Het is ook mogelijk om een online consult in te plannen of een lezing cadeau te geven. Ik verzorg tevens Tarotconsulten voor groepen op locatie, bijvoorbeeld tijdens een verjaardag, vrijgezellenfeest of andere (zakelijke) bijeenkomst.

Tarief individueel consult van een uur: 40 euro.
Op verzoek kan de tijdsduur worden verlengd (10 euro per 15 minuten).

De tarot is een verhalenboek van ons leven, de spiegel van onze ziel, en de sleutel tot onze innerlijke wijsheid.
Het is een kans om de kennis en antwoorden te vinden die in jou aanwezig zijn.