Tarot

Individuele Tarotsessie

De Tarot is een middel voor zelfontdekking en begrip. Niet iets om bang voor te zijn, maar om open voor te staan als een bron van begrip en inzicht in situaties of bij (levens)vragen.

De mogelijkheden van Tarot zijn oneindig. Je kunt je wenden tot de Tarot met vragen over: relaties, liefde, werk en carrière, (zakelijke) besluiten, persoonlijke ontwikkeling of andere thema’s die spelen.

Een Tarotsessie kan je helpen bij:

  • Belangrijke beslissingen
  • Het maken van keuzes
  • Begrip in lastige situaties
  • Inzicht in (liefdes)relaties
  • Zelfreflectie en -inzicht
  • Persoonlijke groei
  • Contact met je intuïtie
  • Nieuwe mogelijkheden verkennen
  • Creatieve inspiratie
  • Het vinden van zingeving

Ik werk met het ‘Osho Zen’ Tarot dat zich richt op innerlijke bewustwording in het hier-en-nu. De kaarten vertellen je niet wat of wanneer iets gaat gebeuren, maar geven inzicht in wat jij zelf kunt doen om je leven te veranderen.

Sta even stil bij jouw leven & vragen die spelen

In een Tarotsessie is er ruimte om jouw thema’s en vragen aan bod te laten komen. Bij iedere kaart die jij trekt, leg ik uit wat die betekent. Via mijn helderweten, -zien en -voelen deel ik boodschappen die ik doorkrijg. Ze zijn verhelderend, troostend, vernieuwend, inspirerend en praktisch toepasbaar. Vaak bevestigen ze ook wat je diep van binnen al weet.

De verkregen inzichten helpen je om situaties een plek te geven, oude patronen te doorbreken, belangrijke besluiten te nemen en jouw verdere richting te bepalen. Je kunt de sessie opnemen om later rustig terug te luisteren.

Wil je inzicht in een bepaald thema, heb je verschillende vragen of ben je gewoon benieuwd? Je bent van harte welkom!

Neem contact op voor het plannen van een afspraak.

Tarief: 59 euro voor een individueel Tarotconsult van een uur.

Tarot giftcard

Ben je op zoek naar een bijzonder cadeau voor een verjaardag, Sinterklaas, Kerst of een andere gelegenheid? Wil je iemand steunen in zijn of haar levensreis? Een Tarotsessie is een unieke ervaring die iemand niet snel vergeet!

Voor een verjaardag kun je een speciale ‘Verjaardag Tarotlegging’ cadeau geven. We kijken met de jarige terug op het afgelopen levensjaar en vooruit naar het komende jaar. Levenslessen, los te laten zaken, nieuwe inzichten en hoe ‘het leven te vieren’ komen aan bod.

Tarief: 59 euro voor cadeaubon individueel Tarotconsult van een uur.

Tarot op locatie

Ben je op zoek naar een bijzondere invulling van een feest of event? Wil je jouw gasten eens iets heel anders laten beleven? Een beleving die zorgt voor verdiepende gesprekken? De Tarot is een mooi middel om mensen met elkaar te verbinden.

Ik verzorg individuele Tarotconsulten en -workshops voor groepen op locatie, bijv. tijdens een verjaardag, vrijgezellenfeest, een bedrijfsfeest of -event, festival of een andere gelegenheid.

Op Hodenpijl

Ook verzorg ik maandelijks individuele readings bij ‘Op Hodenpijl’ in Schipluiden. Voor informatie kun je de agenda hierboven raadplegen.

De Tarot is een verhalenboek van ons leven, de spiegel van onze ziel en de sleutel tot onze innerlijke wijsheid.
Het is een middel om de antwoorden te vinden die in jou aanwezig zijn.