Tarot

foto door MKM Visualz

Tarotkaarten worden van oudsher gebruikt om het verleden te verklaren of de toekomst te voorspellen. Mijn visie is dat het verleden onze leerschool is en dat de toekomst voor ons open ligt. Het huidige moment is juist belangrijk, omdat we in het heden ons leven bewust vorm kunnen geven. Ik werk met het ‘Osho Zen’ tarot kaartendeck dat vooral inzicht geeft in het hier-en-nu.

Een tarotconsult kan je helpen om begrip en inzicht te krijgen in belangrijke (levens)vragen of situaties die op dit moment spelen. De nadruk tijdens een consult ligt op innerlijke bewustwording. Wat speelt er (bewust en onbewust) rondom een thema? Wat heeft op dit moment jouw aandacht nodig en waar verlang je echt naar? En wat voelt als de juiste beslissing of stap? Gedurende het consult breng ik je op natuurlijke wijze in contact met je hart, intuïtie en innerlijke kracht.

Tijdens een tarotconsult is er alle ruimte om vragen te stellen over alles wat jou bezighoudt. Bij iedere kaart die jij op basis van je intuïtie over een bepaalde kwestie trekt, geef ik uitleg over de betekenis en deel ik de boodschappen die ik doorkrijg. Aan het einde van het consult kijken we terug op alle ontvangen antwoorden en de rode draad hierin. Met de verkregen inzichten kun jij vervolgens gebeurtenissen een plek geven, besluiten nemen die juist zijn voor jou en je toekomst verder vormgeven.

Je bent van harte welkom voor een tarotconsult in mijn praktijk in Den Haag. Het is ook mogelijk om een online consult in te plannen. Het tarief voor een tarotkaart consult van een uur is 40 Euro.

Ook ben ik regelmatig aanwezig voor tarotkaartconsulten bij ‘Op Hodenpijl’ in Schipluiden en ‘Eigen Wij’ in Zoetermeer.