Tarot

foto door MKMvisualz

Individuele Tarotsessie

De Tarot wordt vaak gezien als occult of eng en als een instrument om de toekomst te voorspellen. Dit is alles behalve wat Tarot is. De Tarot kun je het beste vergelijken met een spiegel die het onderbewuste -onze innerlijke wijsheid- naar de oppervlakte van ons bewustzijn brengt.

Ik werk met het ‘Osho Zen’ Tarot kaartendeck dat vooral inzicht geeft in het hier-en-nu. We leren van het verleden en de toekomst ligt voor ons open. Het huidige moment is het belangrijkst, van waaruit we ons leven bewust vorm kunnen geven.

Een Tarotlezing helpt je om begrip en inzicht te krijgen in situaties of (levens)vragen. De mogelijkheden van Tarot zijn oneindig. Je kunt je wenden tot de Tarot met vragen over: relaties, liefde, werk en carrière, (zakelijke) besluiten, persoonlijke ontwikkeling of andere thema’s die spelen in jouw leven.

De nadruk tijdens een consult ligt op innerlijke bewustwording. De kaarten vertellen je niet wat of wanneer iets gaat gebeuren, maar geven inzicht in de weg ernaar toe. De Tarot laat zien wat jij zelf kunt doen om je leven te veranderen.

Tijdens een Tarotconsult is er ruimte om jouw vragen te stellen. Bij iedere kaart die jij trekt, geef ik uitleg over de betekenis en deel ik de boodschappen die ik via ‘channeling’ doorkrijg. Je kunt de sessie opnemen en later rustig terugluisteren.

De verkregen inzichten helpen je om situaties een plek te geven, oude patronen te doorbreken, belangrijke besluiten te nemen en jouw verdere richting te bepalen.

Wil je inzicht in een bepaald thema, heb je verschillende vragen of ben je gewoon nieuwsgierig? Je bent welkom in mijn praktijk in Den Haag, Benoordenhout of via een online sessie. 

Tarief: 49 euro voor een individueel Tarotconsult van een uur.

Tarot cadeaubon

Het is ook mogelijk om een Tarotlezing cadeau te geven om een mooi moment te vieren of als steuntje in de rug in moeilijke tijden.

Ben je op zoek naar een bijzonder verjaardagscadeau? Geef een speciale ‘Verjaardag Tarotlegging’ cadeau. We kijken met de jarige terug op het afgelopen levensjaar en vooruit naar het komende jaar. Levenslessen, los te laten zaken, nieuwe inzichten, wat nu aandacht vraagt en hoe ‘het leven te vieren’ komen aan bod. Deze sessie is evt. uit te breiden met het maken van een ‘levenslijn’ door de jarige.

Tarot op locatie

Ik verzorg tevens Tarotconsulten voor groepen op locatie, bijv. tijdens een verjaardag, vrijgezellenfeest, bedrijfsevent of andere bijeenkomst. Ook verzorg ik maandelijks readings bij ‘Op Hodenpijl’ in Schipluiden. Voor informatie kun je de agenda hierboven raadplegen.

Tarief: 49 euro voor cadeaubon individueel Tarotconsult van een uur.

De Tarot is een verhalenboek van ons leven, de spiegel van onze ziel en de sleutel tot onze innerlijke wijsheid.
Het is een middel om de antwoorden te vinden die in jou aanwezig zijn.