Contact

Heb je een vraag of wil je een afspraak inplannen?

Ik hoor graag van je via onderstaand contactformulier of Whatsapp WhatsApp Logo 06-43884157. Als je contact opneemt, hoor je in principe binnen een werkdag terug van mij.

Jouw persoonlijke gegevens worden nooit aan derden verstrekt.

Locatie

Mijn praktijk is gevestigd in de wijk Benoordenhout in Den Haag en ligt aan de N44. De locatie is gemakkelijk te bereiken vanuit Voorburg, Wassenaar, Leiden, Zoetermeer, Delft, het Westland, Rijswijk en Rotterdam. Parkeren (betaald) is mogelijk in de straat.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
9:00 – 21:00
Zaterdag t/m zondag

In overleg

Afhankelijk van mijn beschikbaarheid is het mogelijk om zowel overdag als in avond een afspraak te plannen. In overleg ben ik ook in het weekend beschikbaar.