Ontmoet mij

foto door MKM Visualz

Mijn naam is Eva Koornstra.

Op mijn eigen levenspad heb ik veel mooie momenten en grote uitdagingen ervaren. Ik ben dankbaar voor alle ups en downs. Het heeft me geleerd om te leven in acceptatie en mijn eigen pad te volgen. Het hart en intuïtie zijn mijn raadgevers, maar ik blijf altijd met beide benen stevig op de grond staan. Mijn persoonlijke en spirituele groei hebben me liefde en kracht gegeven en uiteindelijk gebracht tot het ondersteunen van anderen op hun levenspad.

Ik geloof in ‘effectieve spiritualiteit’. Het is belangrijk om spirituele ervaringen om te zetten in actie, zodat je vanuit die energie kunt gaan bewegen. Het vraagt niet om stilstand of leven zonder doel. Het gaat om focus en hard werken om jouw ware bestemming te vinden en te realiseren.

Vertrouwelijkheid en discretie zijn zeer belangrijk voor mij in mijn werk. Wat er besproken wordt, blijft tussen ons.

Mijn werk als counselor motiveert me om mezelf te blijven ontwikkelen, zodat ik mensen nog beter kan bijstaan in hun proces en groei.

Ik heb de volgende opleidingen en cursussen gevolgd:

 • Psychosociale basiskennis, Con Amore
 • Hoger bewustzijn, Phoenix Fellowship
 • Trance mediumschap, Arthur Findley college
 • Counseling, CIVAS
 • Heling & Bewustwording, het Levenscollege
 • Art of Breathing, Art of Living organisatie
 • Vipassana meditatie, Dhamma organisatie
 • Communicatie & relaties training, Tandoo trainingen
 • Beyond doubt, Essence trainingen
 • Essence & Source training, Essence trainingen
 • Rechten, Universiteit Leiden
 • Sociaal Culturele Wetenschappen, Vrije Universiteit Amsterdam
 • Sociaal werk, Hogeschool Rotterdam