Ontmoet mij

foto door MKMvisualz

Mijn levenspad

Mijn naam is Eva Koornstra. Hulpverlening aan mensen is de rode draad in mijn leven. Na mijn studie heb ik een succesvolle carrière gehad, waaronder 14 jaar als manager voor een VN- organisatie. Dit bestaan heb ik achter me gelaten om mijn hart te volgen.

Door de uitdagingen die mijn leven met zich meebracht, betrad ik op jonge leeftijd al het pad van persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Het heeft me geleerd om te leven vanuit acceptatie en mijn gevoel en intuïtie te volgen. Dit heeft uiteindelijk geleid tot het ondersteunen van anderen op hun levenspad.

Naast mijn werk als therapeut in mijn eigen praktijk, ben ik werkzaam in een kliniek voor mensen met een Post Traumatisch Stress Syndroom (PTSS).

Mijn werkwijze

Het is mijn passie om mensen te begeleiden in de weg (terug) naar binnen, zodat ze weer in contact komen met hun authentieke zelf en een betekenisvol leven kunnen leiden.

De mensen die ik begeleid in mijn praktijk zijn zeer divers. Wat ze vaak gemeen hebben, is dat ze in hun leven belemmerd worden door oude overtuigingen en patronen, niet goed in contact staan met hun emoties en intuïtie, meer in ‘het moment’ willen leven of een goed leven hebben, maar toch onrust of leegte ervaren.

In mijn werk combineer ik Westerse met Oosterse wetenschap en komen psychologie en spiritualiteit samen, zonder dat het ‘zweverig’ wordt.

Mijn werkwijze is integer, persoonlijk, liefdevol direct en doelgericht. Ik werk met wat zich in het moment aandient. Ik luister zonder oordeel en hoor, zie en voel meer dan wat er wordt gezegd waardoor diepere lagen kunnen worden aangeraakt.

Opleidingen

Mijn werk motiveert me om mezelf, als mens en therapeut, steeds te blijven ontwikkelen. Ik heb de volgende opleidingen en cursussen gevolgd:

 • Counseling Psychologie, Stichting Counselling Nederland
 • Spiritual Partnership, Arthur Findley college
 • Exposure therapie, Vereniging voor Gedrags- en Cognitieve therapieën 
 • Innerlijk kind therapie, CIVAS
 • Psychosociale basiskennis, Con Amore
 • Cognitief gedragstherapeutisch werken, Rino groep
 • Hoger bewustzijn, Phoenix Fellowship
 • Trance mediumschap, Arthur Findley college
 • Counseling, CIVAS
 • Heling & Bewustwording, het Levenscollege
 • Art of Breathing, Art of Living organisatie
 • Vipassana meditatie, Dhamma organisatie
 • Communicatie & relaties training, Tandoo trainingen
 • Essence & Source training, Essence trainingen
 • Rechten, Universiteit Leiden
 • Sociaal Culturele Wetenschappen, Vrije Universiteit Amsterdam
 • Sociaal werk, Hogeschool Rotterdam