Ontmoet mij

Mijn levenspad

Hulpverlening aan mensen is de rode draad in mijn leven. Na mijn studie heb ik een succesvolle carrière gehad, waaronder 14 jaar als manager voor een VN- organisatie. Dit bestaan heb ik achter me gelaten om mijn hart te volgen.

Door de uitdagingen die mijn leven met zich meebracht, betrad ik op jonge leeftijd al het pad van persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Het leerde me te leven vanuit acceptatie en mijn gevoel en intuïtie te volgen. Dit heeft uiteindelijk geleid tot het ondersteunen van anderen op hun levenspad.

Naast mijn werk als holistisch therapeut in mijn eigen praktijk, ben ik werkzaam in een GGZ kliniek voor mensen met een Post Traumatisch Stress Syndroom (PTSS).

Mijn werkwijze

Als echt mensen-mens ben ik oprecht geïnteresseerd in jou en jouw unieke verhaal. Met toewijding en focus begeleid ik je in jouw persoonlijke ontwikkeling.

Ik werk vanuit empathie, echtheid en onvoorwaardelijke acceptatie, met jouw ervaring als uitgangspunt. Ik hoor, begrijp en voel meer dan de woorden die je zegt. Hierdoor kunnen we samen de diepere lagen van jouw zijn verkennen. Ook werk ik doelgericht. Het is voor mij essentieel dat je een duidelijke verandering ervaart in jezelf en je leven.

Wil je weten hoe ik jou kan ondersteunen in jouw proces? Neem dan vrijblijvend contact op.

Ik werk met verschillende therapievormen en invalshoeken. Daarbij combineer ik de Westerse psychologie met Oosterse tradities en Transpersoonlijk- en Energiewerk. Samen kiezen we de benadering die het best aansluit bij jouw hulpvraag en belevingswereld.

Opleidingen

Het leven en mijn werk motiveren me om mezelf, als mens en therapeut, te blijven ontwikkelen. Ik heb de volgende opleidingen en cursussen gevolgd:

 • Traumatische rouw, ARQ Academy
 • Imaginaire Exposure, ARQ Nationaal Psychotrauma Centrum
 • Dialectische Gedragstherapie, ARQ Nationaal Psychotrauma Centrum
 • Counseling Psychologie, Stichting Counselling Nederland
 • Spiritual Partnership, Arthur Findley college
 • Exposure therapie, Vereniging voor Gedrags- en Cognitieve therapieën 
 • Innerlijk kind therapie, CIVAS
 • Psychosociale basiskennis, Con Amore
 • Cognitief gedragstherapeutisch werken, Rino groep
 • Hoger bewustzijn, Phoenix Fellowship
 • Trance mediumschap, Arthur Findley college
 • Counseling, CIVAS
 • Heling & Bewustwording, het Levenscollege
 • Art of Breathing, Art of Living organisatie
 • Vipassana meditatie, Dhamma organisatie
 • Communicatie & relaties training, Tandoo trainingen
 • Essence & Source training, Essence trainingen
 • Propedeuse Rechten, Universiteit Leiden
 • Sociaal Culturele Wetenschappen, Vrije Universiteit Amsterdam
 • Sociaal werk, Hogeschool Rotterdam