Ervaringen

Wat zeggen anderen?

“Ik vond de tarotkaartlegging een zeer bijzondere ontmoeting en krijg kippenvel als ik er weer aan denk. Tijdens ons gesprek had ik mooie momenten van gewaarwording.”

Laura

“De kaartlezing heeft mij inzicht gegeven en bevestigd dat mijn levenspad tot nu toe, met vallen en opstaan weliswaar, een prachtige reis doormaakt en dat ik mijn toekomst helemaal in eigen hand heb.”

Dave

“In april ging ik naar Eva toe met de vraag ‘Wat is de volgende stap in mijn leven?’ Aan de hand van de kaarten die ik trok, verwoordde Eva in begrijpelijke taal wat zij doorkreeg. Het waren mooie tips waar ik meteen mee aan de slag kon. Het is nu oktober en ik kan van harte zeggen: ik voel me echt een half jaar verder in mijn ontwikkeling.”

Jeanette

“Ik wil je bedanken voor het tarotconsult gisteren. Ik heb er een heel goed gevoel over en alles stroomt weer.”

Fiona

Voor mijn verjaardag kreeg ik een Tarotsessie waarin we terugblikten op het afgelopen levensjaar en vooruitkeken naar het komende jaar. Ik ontving mooie boodschappen. Eén van de inzichten ging over wat ik achter me mag laten en ik direct kon toepassen. Ook kreeg ik inzicht in lessen die ik kan meenemen en zaken die ik mag toelaten op mijn levenspad. De reading heb ik als een feestje ervaren en ik voelde me echt jarig!

Iris

Met Eva had ik een counselingsessie inclusief Tarotlezing. Door de veilige en fijne omgeving die ze creëerde durfde ik mij open te stellen en liet gebeuren wat er mocht gebeuren. We daalden naar een diep niveau binnen in mij, waar ik weer licht kon laten schijnen. Het heeft echt iets opengebroken en in mijn basis iets geheeld. Ook vertelde zij mij dingen die ik op dat moment nodig had. Dit motiveerde mij tot het nemen van een belangrijke stap. Eva benoemt op een zachte wijze je angsten en geeft vertrouwen in hoe daarmee om te gaan.

Simone

“Op zoek naar iemand om naar traumatische ervaringen uit mijn verleden te kijken, kwam ik toevallig terecht bij Eva. Haar opleidingen, werk en persoonlijke verhaal spraken me aan. De counselingsessies waren waardevol, vaak diepgaand en afwisselend. Eva weet tot de kern door te dringen waarbij ik zelf goed grenzen leerde stellen. Je voelt haar oprechte persoonlijkheid, steun en gelijkwaardigheid van mens tot mens. Dit alles bracht me nieuw inzicht en vertrouwen in de toekomst.”

Wendy

“De counselingsessies met Eva waren heel fijn en goed. De aanpak en opbouw van de sessies waren fijn en verdiepend. Eva kijkt goed mee en stuurt naar waar de kern van de vraag ofwel het probleem ligt. Ik voelde me serieus genomen.”

Anke

“Tijdens de counseling is er veel aandacht, interesse en respect. Niets is gek en alles is goed. Eva stelt goede vragen die me helpen om mijn gedachten te ordenen.”

Willem

“De aanpak, verschillende methoden en meditaties tijdens de counselingsessies waren zo intens en mooi. Ik werd goed begeleid in mijn levensvragen. Ik mocht het aanraken en het mocht er allemaal zijn. Uiteindelijk ben ik meer mezelf geworden. Eva doet dit vol overgave.”

Lidewij

“Voor mij was de ‘Vrouwenbijeenkomst’ een kennismaking met mijn mannelijke energie die mijn leven enorm heeft veranderd. Ik heb mijn natuurlijke moed en zelfvertrouwen gevonden, vanuit ziel en lichaam in plaats vanuit mijn hoofd. Ik kan nu op een natuurlijke manier mijn ruimte innemen, omdat ik voel dat ik er mag zijn. Eva stelt je op je gemak en begeleidt je heel erg fijn.”

Marcia