Ervaringen

Je bent niet de enige. Mag ik jou ook begeleiden in jouw proces?
Er is zoveel groei mogelijk.

“Op zoek naar iemand om naar traumatische ervaringen uit mijn verleden te kijken, kwam ik toevallig terecht bij Eva. Haar opleidingen, werk en persoonlijke verhaal spraken me aan. De therapiesessies waren waardevol, diepgaand, afwisselend en passend bij mijn vraag. Ik voelde me serieus genomen en alles was bespreekbaar. Ondanks vaak zware thema’s. Ook met een lach, humor en vooral altijd met respect. Eva weet tot de kern door te dringen waarbij ik zelf goed grenzen leerde stellen. Je voelt haar oprechte persoonlijkheid, steun en gelijkwaardigheid van mens tot mens. Ze gaf me het gevoel onderstromen aan te voelen zonder daar teveel woorden aan te geven. Voor mij ontstond hierdoor een stabiele en harmonische omgeving. Wat je ook terugziet in haar praktijk. Dit alles bracht me nieuw inzichten en vertrouwen in de toekomst.”

Wendy

Met Eva had ik een therapiesessie inclusief Tarotlezing. Door de veilige en fijne omgeving die ze creëerde durfde ik mij open te stellen en liet gebeuren wat er mocht gebeuren. We daalden naar een diep niveau binnen in mij, waar ik weer licht kon laten schijnen. Het heeft echt iets opengebroken en in mijn basis iets geheeld. Ook vertelde zij mij dingen die ik op dat moment nodig had. Dit motiveerde mij tot het nemen van een belangrijke stap. Eva benoemt op een zachte wijze je angsten en geeft vertrouwen in hoe daarmee om te gaan.

Simone

“De therapiesessies met Eva waren heel fijn en goed. De aanpak en opbouw van de sessies waren fijn en verdiepend. Eva kijkt goed mee en stuurt naar waar de kern van de vraag ofwel het probleem ligt. Ik voelde me serieus genomen.”

Anke

“Eva nam mij mee op een mooie reis uit mijn hoofd naar mijn gevoel. Wat wil ik echt in plaats van wat ik beredeneer dat ik wil, waarna ik meer toch niet helemaal lekker voel bij mijn keuzes…. Eva heeft mij een prettige en veilige omgeving geboden waarin ik mezelf kon ervaren op een dieper niveau en keuzes heb gemaakt vanuit mijn gevoel. Keuzes die ik al lang voor me uit had geschoven. Ik voelde wel onrust, maar durfde geen stappen te ondernemen, omdat ik vanuit mijn hoofd altijd zoveel tegenargumenten kon bedenken. Ik heb geleerd hoe ik mijn interne criticus de mond kan snoeren en om te doen wat voor mij goed voelt. Onze reis was weleens ongemakkelijk en buiten mijn comfortzone, maar vooral liefdevol en met waardevolle inzichten. En niet te vergeten met veel lol!”

Mary

“Tijdens een therapiesessie met Eva keek ik naar een uitdagende situatie op mijn werk. Ik worstelde met het herkennen van mijn behoeften en het stellen van grenzen. Eva’s houding was zorgvuldig en betrokken tijdens de sessie. Ze bood mij een veilige omgeving en wist precies wat ik nodig had. De sessie was intens, maar het resultaat was ongelooflijk bevrijdend. Ik voelde een enorme ontlading, gevolgd door een diepe innerlijke rust en helderheid. Dankzij Eva’s begeleiding begrijp ik nu veel meer over mezelf in deze situatie. Ze heeft me geholpen om beter bij mezelf te blijven, mijn behoeften te herkennen en mijn grenzen op een gezonde manier aan te geven. Ik ben haar ontzettend dankbaar en kijk uit naar mijn verdere groei met haar begeleiding.”

Manon

“Tijdens de therapie is er veel aandacht, interesse en respect. Niets is gek en alles is goed. Eva stelt goede vragen die me helpen om mijn gedachten te ordenen.”

Willem

“Tijdens mijn scheidingsproces zat ik aardig in de knoop met het kunnen voelen van emoties. Iedere sessie bekijkt Eva waar je op dat moment behoefte aan hebt en welke behandelmethode geschikt is. Ik heb geleerd om weer te kunnen voelen, te luisteren naar mijn intuïtie en zo mijn oude patronen te kunnen doorbreken.”

Kim

“De aanpak, verschillende methoden en meditaties tijdens de therapiesessies waren zo intens en mooi. Ik werd goed begeleid in mijn levensvragen. Ik mocht het aanraken en het mocht er allemaal zijn. Uiteindelijk ben ik meer mezelf geworden. Eva doet dit vol overgave.”

Lidewij

“In een sessie met Eva had ik een kennismaking met mijn mannelijke energie die mijn leven enorm heeft veranderd. Ik heb mijn natuurlijke moed en zelfvertrouwen gevonden, vanuit ziel en lichaam in plaats vanuit mijn hoofd. Ik kan nu op een natuurlijke manier mijn ruimte innemen, omdat ik voel dat ik er mag zijn. Eva stelt je op je gemak en begeleidt je heel erg fijn.”

Marcia

“Ik vond de Tarotkaartlegging een zeer bijzondere ontmoeting en krijg kippenvel als ik er weer aan denk. Tijdens ons gesprek had ik mooie momenten van gewaarwording.”

Laura

“Spontaan de Tarotsessie geboekt bij Eva en wat was dat een goede keuze. Ik heb een hele fijne sessie gehad met veel verduidelijking en rust. Eva legt alles duidelijk uit en neemt je helemaal mee in de sessie. Daarnaast wordt er ook gelachen, wat heel fijn is.”

Julia

“De kaartlezing heeft mij inzicht gegeven en bevestigd dat mijn levenspad tot nu toe, met vallen en opstaan weliswaar, een prachtige reis doormaakt en dat ik mijn toekomst helemaal in eigen hand heb.”

Dave

“In april ging ik naar Eva toe met de vraag ‘Wat is de volgende stap in mijn leven?’ Aan de hand van de kaarten die ik trok, verwoordde Eva in begrijpelijke taal wat zij doorkreeg. Het waren mooie tips waar ik meteen mee aan de slag kon. Het is nu oktober en ik kan van harte zeggen: ik voel me echt een half jaar verder in mijn ontwikkeling.”

Jeanette

“Ik wil je bedanken voor het Tarotconsult gisteren. Ik heb er een heel goed gevoel over en alles stroomt weer.”

Fiona

“Ik kwam bij Eva omdat ik graag inzicht wilde in waarom ik een bepaald aspect in mijn leven maar niet kon loslaten. De kaarten lieten me zien waardoor ik dit patroon zo lastig kan loslaten en door Eva’s vermogen om in te tunen heb ik veel helderheid gekregen waardoor ik nu het gevoel heb dat ik weer een stap heb gezet in loslaten. De Tarotsessie bracht me inzicht, helderheid en heling.”

Mona

Voor mijn verjaardag kreeg ik een Tarotsessie waarin we terugblikten op het afgelopen levensjaar en vooruitkeken naar het komende jaar. Ik ontving mooie boodschappen. Eén van de inzichten ging over wat ik achter me mag laten en ik direct kon toepassen. Ook kreeg ik inzicht in lessen die ik kan meenemen en zaken die ik mag toelaten op mijn levenspad. De reading heb ik als een feestje ervaren en ik voelde me echt jarig!

Iris

“Als speciale traktatie boden we onze influencers een Tarotworkshop aan door Eva, die hen een kijkje gaf in onze aankomende collectie. Tijdens de workshop konden ze contact maken met hun intuïtie. Ons bedrijf vond het erg leuk meegenomen te worden in de wereld van Tarot. Na het event lieten een aantal gasten weten het als enorm interessant te hebben ervaren.”

Burkely Tassen