Ervaringen

“Ik vond de tarotkaartlegging een zeer bijzondere ontmoeting en krijg kippenvel als ik er weer aan denk. Tijdens ons gesprek had ik mooie momenten van gewaarwording.”

“Ik wil je bedanken voor het tarotconsult gisteren. Ik heb er een heel goed gevoel over en alles stroomt weer.”

“De counselingsessies met Eva waren heel fijn en goed. De aanpak en opbouw van de sessies waren fijn en verdiepend. Eva kijkt goed mee en stuurt naar waar de kern van de vraag ofwel het probleem ligt. Ik voelde me serieus genomen.”

“De tarotreading was heel fijn. Ik heb serieus het gevoel dat ik een schop onder mijn kont heb gehad. Terug naar liefde. Doei angst en onzekerheid!”

“Tijdens de counseling is er veel aandacht, interesse en respect. Niets is gek en alles is goed. Eva stelt goede vragen die me helpen om mijn gedachten te ordenen.”

“De aanpak, verschillende methoden en meditaties tijdens de counselingsessies waren zo intens en mooi. Eva doet dit vol overgave.”

“De kaartlezing heeft mij inzicht gegeven en bevestigd dat mijn levenspad tot nu toe, met vallen en opstaan weliswaar, een prachtige reis doormaakt en dat ik mijn toekomst helemaal in eigen hand heb.”