Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Tarotsessies – zondag 23 januari

Stel jouw vragen aan de Tarot en start 2022 met mooie nieuwe inzichten!

Wil je inzicht in een bepaald thema, heb je verschillende vragen of ben je gewoon nieuwsgierig? Je bent van harte welkom voor een individuele Tarotsessie met Eva in een Tube op het prachtige landgoed La Vidaa .

De Tarot kun je het beste vergelijken met een spiegel die het onderbewuste -onze innerlijke wijsheid- naar de oppervlakte van ons bewustzijn brengt.

Een Tarotlezing helpt je om begrip en inzicht te krijgen in situaties of (levens)vragen. De mogelijkheden van Tarot zijn oneindig. Je kunt je wenden tot de Tarot met vragen over: relaties, liefde, werk en carrière, (zakelijke) besluiten, persoonlijke ontwikkeling of andere thema’s die spelen in jouw leven.

De nadruk tijdens een consult ligt op innerlijke bewustwording. De kaarten vertellen je niet wat of wanneer iets gaat gebeuren, maar geven inzicht in de weg ernaar toe. De Tarot laat zien wat jij zelf kunt doen om situaties op positieve wijze te veranderen.

Tijdens een Tarotconsult is er ruimte om jouw vragen te stellen. Bij iedere kaart die jij trekt, krijg je uitleg over de betekenis en deelt Eva de boodschappen die ze doorkrijgt. De verkregen inzichten nodigen je uit om situaties een plek te geven, oude patronen te doorbreken, belangrijke besluiten te nemen en jouw verdere richting te bepalen.

Duur individuele sessie: 45 minuten
Kosten: 30 Euro
Aanmelding: info@innerlightbyeve.nl
Meer informatie: www.innerlightbyeve.nl

Het is ook mogelijk om iemand een sessie cadeau te geven via een Tarot cadeaubon. Eva verzorgt tevens Tarotconsulten op locatie, bijvoorbeeld tijdens een verjaardag of (zakelijke) bijeenkomst.

De tarot is een verhalenboek van ons leven, de spiegel van onze ziel,
en de sleutel tot onze innerlijke wijsheid.
Het is een opening tot je onderbewustzijn en een kans om
de kennis en antwoorden te vinden die in jou aanwezig zijn.

Landgoed Vidaa

Hoeksekade 162
Bergschenhoek, 2661JL Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie