Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Tarotsessie Op Hodenpijl

4 augustus @ 10:00 am 2:00 pm

Op zondag 4 augustus ben je welkom bij Op Hodenpijl in Schipluiden voor een tarotlezing.

Tarotkaarten worden van oudsher gebruikt om ons verlangen te bevredigen naar begrip van het verleden, of om de toekomst te voorspellen. Ik maak gebruik van Osho Zen tarot kaarten. Dit Tarot geeft vooral inzicht in het hier-en-nu. Het is gebaseerd op de oude wijsheid van Zen: een wijsheid die stelt dat de gebeurtenissen om ons heen een weerspiegeling zijn van onze eigen gedachten en gevoelens. Het Zen Tarot helpt te focussen op wat er in jezelf afspeelt, in plaats van op gebeurtenissen buiten jezelf.

Tijdens een kaartlegging help ik je graag met het verkrijgen van helderheid, begrip en inzicht in belangrijke levensvragen of moeilijke situaties. De kaarten brengen je in contact met je gevoel, intuïtie, compassie en kracht. De nadruk tijdens de kaartlegging ligt vooral op het innerlijk bewust worden.

Tijdens een kaartlegging krijg je de ruimte om vrijuit vragen te stellen. Via de kaarten wordt duidelijk wat er bewust en onbewust speelt rondom een thema en wat op dit moment aandacht nodig heeft. Iedere kaart die over een bepaalde kwestie getrokken wordt, vormt een rechtstreekse afspiegeling van wat je nu even niet kunt of wilt inzien. Op basis van de verkregen inzichten kun je vervolgens zelf verdere besluiten nemen en je richting bepalen.

Wil je helderheid in een bepaald thema of heb je verschillende vragen? Weet je niet welke stap(pen) op dit moment te maken? Of ben je gewoon nieuwsgierig? Je bent van harte welkom!

Tijden

Sessie 1 – 10:00-10:45
Sessie 2 – 11:00-11:45
Sessie 3 – 12:00-12:45
Sessie 4 – 13:00-13:45

Kosten

De kosten zijn 44 euro voor een individuele Tarotsessie van 45 minuten.

Reserveren

Mail naar info@innerlightbyeve.nl

Op Hodenpijl

Rijksstraatweg 20-22
Schipluiden, 2636 AX Nederland
+ Google Maps
015-380 18 40
Bekijk de site van Locatie