Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Tarotsessie Op Hodenpijl

16 juli, 2023 @ 2:00 pm 6:00 pm

Op zondag 16 juli ben ik te gast bij Op Hodenpijl.

Ik werk met het ‘Osho Zen’ Tarot waarbij het accent ligt op het hier-en-nu en het innerlijk bewust worden. De kaarten vertellen je niet wat of wanneer iets gaat gebeuren. Ze geven inzicht in wat jouw aandacht nodig heeft en wat jij zelf kunt doen om iets te verwezenlijken of te veranderen.  Je kunt het zien als een spiegel die het onderbewuste – jouw innerlijke wijsheid – naar de oppervlakte brengt.

Tijdens een Tarotsessie krijg je de ruimte om even stil te staan bij jouw leven. Jij bepaalt waar je naar wilt kijken door voor jou belangrijke vragen te stellen. Vragen over relaties, liefde, werk en carrière, persoonlijke ontwikkeling, situaties in je leven, te nemen besluiten of andere thema’s die spelen. Bij iedere kaart die jij trekt, geef ik uitleg over de betekenis en deel ik boodschappen die ik via ‘channeling’ doorkrijg.  Deze boodschappen zijn verhelderend, troostend, vernieuwend, motiverend en praktisch toepasbaar. Vaak zijn ze ook een bevestiging van wat je ergens al diep van binnen weet.

Een kaartlezing is een bijzondere ervaring. Je ontvangt inzichten die je helpen om gebeurtenissen een plek te geven, oude blokkades en patronen te doorbreken, belangrijke besluiten te nemen en jouw leven richting te geven. Tijdens een sessie wordt er vaak op een dieper niveau iets aangeraakt wat daarna verder mag doorwerken in jou. Je kunt de sessie opnemen om later opnieuw terug te luisteren.

Wil je helderheid in een bepaald thema of heb je verschillende vragen? Weet je niet welke stap(pen) op dit moment te maken? Of ben je gewoon nieuwsgierig? Je bent van harte welkom!

Tijden

Sessie 1 – 14:00-14:45
Sessie 2 – 15:00-15:45
Sessie 3 – 16:00-16:45
Sessie 4 – 17:00-17:45

Kosten

De kosten zijn 39 euro voor een individuele Tarotsessie van 45 minuten.

Reserveren

Mail naar info@innerlightbyeve.nl

Op Hodenpijl

Rijksstraatweg 20-22
Schipluiden, 2636 AX Nederland
+ Google Maps
015-380 18 40
Bekijk de site van Locatie