Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

TAROTKAART CONSULT 15 MEI

15 mei, 2022 @ 2:00 pm 6:00 pm

Als het leven ons met zorgen, onzekerheden en vragen vult, gaan we op zoek naar antwoorden. We vragen ons af wat er in de toekomst gaat gebeuren en willen het verleden verklaren. Dat is de manier waarop traditionele tarotkaarten vaak worden gebruikt.

Ik gebruik het Osho Zen Tarot dat zich richt op het hier en nu. Het is gebaseerd op de Zen wijsheid die ons vertelt dat gebeurtenissen in de buitenwereld onze eigen gedachten en gevoelens reflecteren. Zen tarot helpt om de aandacht af te wenden van wat er buiten ons gebeurt en brengt je in contact met wat er in je hart afspeelt. Tijdens een tarotkaart consult is er ruimte om vragen te stellen over alles wat op dit moment speelt in je leven. Bij iedere kaart die jij trekt, deel ik wat ik doorkrijg en geef ik uitleg. De betekenis van de kaarten is makkelijk te begrijpen door haar symbolische afbeeldingen en woorden. Gedurende de sessie breng ik je ook in contact met je gevoel, intuïtie en innerlijke kracht en waarheid. De nadruk ligt op het innerlijk bewust worden. Aan het einde van de kaartlezing kijken we samen terug op de ontvangen antwoorden.

Een Zen tarotkaart lezing is vaak een bijzondere ervaring die dieper doorwerkt. Het brengt begrip en inzicht in belangrijke levensvragen of lastige situaties. De verkregen inzichten nodigen je uit om dingen een plek te geven, oude patronen te doorbreken, belangrijke besluiten te nemen en je eigen richting te bepalen.

Een sessie duurt 45 minuten en de bijdrage is 30 euro. 

Reserveren Je kunt reserveren door te mailen naar info@innerlightbyeve.nl

Op Hodenpijl

Rijksstraatweg 20-22
Schipluiden, 2636 AX Nederland
+ Google Maps
015-380 18 40
Bekijk de site van Locatie