Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Tarot workshop met Anne & Eva

4 juli @ 7:00 pm 10:00 pm

De wereld van Tarot

Wanneer / 4 juli 19:00 – 22:00
Wat mee te nemen / je eigen set tarotkaarten
Investering / 66 euro
Locatie / Clingendael, Den Haag

Heb je thuis een set tarotkaarten liggen en altijd je er altijd al in willen verdiepen maar weet je niet zo goed waar te beginnen? Of doe je vaak leggingen voor jezelf, maar vind je het spannend om leggingen aan anderen te geven? Op donderdagavond 4 juli kun je een diepere band tussen jou en je kaarten ontwikkelen.

We zijn blij om je te verwelkomen op deze bijzondere avond waar we samen in de prachtige wereld van Tarot gaan duiken. Wij zijn Eva en Anne, en werken al jaren met Tarotkaarten. In ons eigen leven én die van anderen, allebei op onze eigen unieke wijze. De kaarten hebben ons al zoveel gebracht. We kijken ernaar uit om onze ervaring en kennis met jullie te delen. We nemen je mee in een reis naar binnen, vanuit die krachtige verbinding met jezelf kan jij op deze avond jouw eigen unieke wijze van tarotleggingen ontdekken.

> Raak geinspireerd door leuke, speelse oefeningen met de tarotkaarten.
> Leer jezelf beter kennen door intuitief en interactief met de kaarten bezig te zijn.
> Doe ervaring op met leggingen geven door met elkaar op speelse wijze te oefenen.

Je gaat naar huis met verdiepende opdrachten, een gevoel van verbinding tussen jezelf en je kaarten en met zelfvertrouwen om de kaarten in je eigen leven te gebruiken én anderen ermee te helpen en te inspireren.

Kom je ook? Stuur een berichtje om een plekje te reserveren voor deze avond. We werken graag met een kleine groep van maximaal 6 personen/

Warme groet, Eva & Anne

Benoordenhout

Benoordenhout
Den Haag, Zuid-Holland Nederland
+ Google Maps