Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Tarot consult Op Hodenpijl

17 april, 2022 @ 2:00 pm 6:00 pm

Op zondag 17 april ben je welkom bij Op Hodenpijl in Schipluiden voor een tarotlezing. Ik werk met het ‘Zen Tarot’ dat zich richt op het hier en nu en innerlijke bewustwording. De kaarten vertellen je niet wat of wanneer iets gaat gebeuren, maar geven je inzicht in de weg ernaar toe.

Tijdens een Tarot consult kun je vragen te stellen over alles wat er speelt in jouw leven. Bij iedere kaart die jij trekt, krijg je uitleg over de betekenis en deel ik boodschappen die ik doorkrijg. Tevens wordt je in contact gebracht met je gevoel, intuïtie en innerlijke kracht en waarheid.

Een Tarot lezing is een bijzondere ervaring die vaak dieper doorwerkt. De verkregen inzichten nodigen je uit om dingen een plek te geven, oude patronen te doorbreken, belangrijke besluiten te nemen en je eigen richting te bepalen.

Wil je meer inzicht in een bepaald thema, heb je verschillende vragen of ben je gewoon nieuwsgierig? Je bent van harte welkom!

Datum en tijd:
Kosten: 30 euro (individuele sessie van 45 min.)
Informatie: www.innerlightbyeve.nl
Aanmelding: via info@innerlightbyeve.nl

De tarot is een verhalenboek van ons leven, de spiegel van onze ziel en de sleutel tot onze innerlijke wijsheid. Het is een opening tot je onderbewustzijn en een kans om de kennis en antwoorden te vinden die in jou aanwezig zijn.

Op Hodenpijl

Rijksstraatweg 20-22
Schipluiden, 2636 AX Nederland
+ Google Maps
015-380 18 40
Bekijk de site van Locatie