Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

TAROT CONSULT OP HODENPIJL

21 augustus, 2022 @ 2:00 pm 6:00 pm

Ik werk met het ‘Osho Zen’ Tarot kaartendeck dat vooral inzicht geeft in het hier-en-nu. We leren van het verleden en de toekomst ligt voor ons open. Het huidige moment is het belangrijkst, van waaruit we ons leven bewust vorm kunnen geven.

Een Tarotlezing is vaak een bijzondere ervaring die dieper doorwerkt. Het helpt je om begrip en inzicht te krijgen in (levens)vragen of situaties. De mogelijkheden van Tarot zijn oneindig. Je kunt je wenden tot de Tarot met vragen over: relaties, liefde, werk en carrière, (zakelijke) besluiten, persoonlijke ontwikkeling of andere thema’s die spelen in jouw leven.

De nadruk tijdens een consult ligt op innerlijke bewustwording. De kaarten vertellen je niet wat of wanneer iets gaat gebeuren en wat je moet doen, maar geven je inzicht in de weg ernaartoe. De Tarot laat zien wat aandacht nodig heeft en wat jij zelf kunt doen om situaties op positieve wijze te veranderen.

Tijdens een Tarotconsult is er ruimte om jouw vragen te stellen. Bij iedere kaart die jij trekt, geef ik uitleg over de betekenis en deel ik de boodschappen die ik doorkrijg. Aan het einde van het consult kijken we samen terug. De verkregen inzichten nodigen je uit om situaties een plek te geven, oude patronen te doorbreken, belangrijke besluiten te nemen en verdere richting te bepalen.

Wil je inzicht in een bepaald thema, heb je verschillende vragen of ben je gewoon nieuwsgierig? Je bent van harte welkom!

Kosten: 30 euro (individuele sessie van 45 min.)
Informatie: www.innerlightbyeve.nl
Aanmelding: info@innerlightbyeve.nl

“If we knew the future, we would neglect the present moment and would not act with the same freedom”.

Allan Kardec