Zijnsgerichte counseling

foto door MKMvisualz

Ieder mens maakt moeilijke periodes of problemen in het leven mee. Dit kan op verschillende levensgebieden zijn: liefdes/familie/overige relaties, de relatie met jezelf, werk, gezondheid of spiritualiteit. Soms is er niet een directe aanleiding voor hoe je je voelt, maar heb je gewoon het gevoel dat het leven meer te brengen heeft.

Zijnsgerichte counseling kan je helpen bij het hanteren van uitdagingen die jij in je leven tegenkomt en het omgaan met negatieve emoties die je ervaart. Het richt zich op de onderliggende oorzaken van het probleem, in plaats van alleen de symptomen te behandelen, met aandacht voor je mentale, emotionele, fysieke en spirituele welzijn. Zijnsgerichte counseling kan je ook ondersteunen bij het versterken van je gevoel van welzijn en het leiden van een zinvol leven.

Counseling is voor mij wisselwerking op basis van gelijkwaardigheid en vertrouwen. Via gesprek, oefeningen, meditatie en visualisatie begeleid ik je bij het vinden van inzichten, antwoorden en oplossingen in jezelf. Alles mag ervaren, gevoeld en gezegd worden en diepere lagen in jou kunnen worden (her)ontdekt. In ons contact staat het huidige moment en jouw behoefte centraal, waarbij ik me laat leiden door mijn intu├»tie en spirituele connectie. Iedere counselingsessie is een ontdekkingstocht naar jouw ware zelf. Met uiteindelijk als doel dat jij vanuit innerlijke kracht je volle potentie kunt leven. 

Je bent altijd welkom voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek in mijn praktijk in Den Haag. Hierin gaan we op zoek naar de kern van wat er speelt en formuleren we jouw hulpvraag / behoefte. Ook kun je tijdens de kennismaking ervaren of je je prettig voelt bij mij en mijn werkwijze. Uit hoeveel sessies het counselingstraject bestaat, is afhankelijk van je vraag, doelstellingen en commitment.

Het tarief per counselingsessie is 85 euro voor 1,5 uur.
Het tarief voor een counselingstraject van 6 sessies is 450 euro.