Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Tarotkaart consult 14 november

14 november, 2021 @ 10:00 am 2:00 pm

Op 14 november ben je welkom op Landgoed Vidaa in Bergschenhoek voor een tarotlezing. Eva werkt met het ‘Zen Tarot’ dat zich richt op het hier-en-nu en innerlijke bewustwording. De kaarten vertellen je niet wat of wanneer iets gaat gebeuren en wat je moet doen, maar geven je inzicht in de weg ernaar toe.

Tijdens een Tarot consult kun je vragen te stellen over alles wat er speelt in jouw leven. Bij iedere kaart die jij trekt, krijg je uitleg over de betekenis en deelt Eva boodschappen die ze doorkrijgt. Tevens wordt je in contact gebracht met je gevoel, intuïtie en innerlijke kracht en waarheid.

Een Tarot lezing is een bijzondere ervaring die vaak dieper doorwerkt. De verkregen inzichten nodigen je uit om dingen een plek te geven, oude patronen te doorbreken, belangrijke besluiten te nemen en je eigen richting te bepalen.

Wil je meer inzicht in een bepaald thema, heb je verschillende vragen of ben je gewoon nieuwsgierig? Je bent van harte welkom!

Datum en tijd: 14 november van 10:00 tot 14:00
Kosten: 30 euro (individuele sessie van 45 min.)
Aanmelding: via info@innerlightbyeve.nl

De tarot is een verhalenboek van ons leven, de spiegel van onze ziel en de sleutel tot onze innerlijke wijsheid. Het is een opening tot je onderbewustzijn en een kans om de kennis en antwoorden te vinden die in jou aanwezig zijn.

Landgoed Vidaa

Hoeksekade 162
Bergschenhoek, 2661JL Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie