Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Tarotkaart consult 15 augustus

15 augustus @ 10:00 am - 2:00 pm

Op zondag 15 augustus ben je welkom voor een individueel tarotkaart consult bij Op Hodenpijl.

Als het leven ons met zorgen, onzekerheden en vragen vult, zoeken we naar een bron van inspiratie. We vragen ons af wat er in de toekomst gaat gebeuren en willen het verleden verklaren. Dat is de manier waarop het traditionele tarot vaak wordt gebruikt.

Ik werk met het Osho Zen tarot dat zich richt op het vergroten van begrip in het hier en nu. Het is gebaseerd op de wijsheid van Zen (meditatie) die ons vertelt dat gebeurtenissen in de buitenwereld onze eigen gedachten en gevoelens reflecteren. Zen tarot helpt om de aandacht te schenken aan wat binnen jezelf gebeurt. Zij brengt je in contact met wat er in je hart afspeelt.

Tijdens een tarotkaart consult is er ruimte om vragen te stellen over alles wat op dit moment speelt in je leven. Bij iedere kaart deel ik wat ik doorkrijg en geef ik nadere uitleg. De betekenis van de kaarten is goed te begrijpen door haar symbolische afbeeldingen en woorden. Gedurende de sessie breng ik je ook in contact met je gevoel, intuïtie en innerlijke kracht en waarheid. De nadruk ligt op het innerlijk bewust worden. Aan het einde van de kaartlezing kijken we samen terug op de ontvangen antwoorden.

Een Zen tarotkaart lezing is veelal een bijzondere ervaring die dieper doorwerkt. Het brengt begrip en inzicht in (levens)vragen of lastige situaties. De verkregen inzichten nodigen je uit om dingen een plek te geven, oude patronen te doorbreken, belangrijke besluiten te nemen en je eigen richting te bepalen.

Ik waarborg volledige vertrouwelijkheid en discretie tijdens de consulten.

Een sessie duurt maximaal een uur en de kosten hiervoor bedragen €25,-.

Gegevens

Datum:
15 augustus
Tijd:
10:00 am - 2:00 pm

Locatie

Op Hodenpijl
Rijksstraatweg 20-22
Schipluiden, 2636 AX Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
015-380 18 40
Bekijk de site van Locatie